Kempact Pulse 3000

Tuki Kempact Pulse 3000

Käyttöoppaat

Kempact Pulse 3000

Tuki FAQ

Mistä saan Kempin laitteisiin huollon ja/tai kulutusosia?

Huoltoa ja kulutusosia saa lähimmältä Kempin edustajalta. Katso lähellä olevat edustajamme.

Mistä löydän lähimmän Kempin laitehuollon?

Löydät lähimmän laitehuollon karttahaustamme.

Minkälainen takuu Kempin laitteilla on?

Kempin hitsauslaitteet on suunniteltu teolliseen ammattikäyttöön ja ne on testattu sen mukaisesti. Korkean laadun takeena Kemppi tarjoaa asiakkailleen jopa kolmen vuoden maailmanlaajuisen takuun.

Katso tarkemmat tiedot Kempin takuusta.

Tuotekohtainen FAQ

Mitä virhekoodit tarkoittavat?

Kaikki virhekoodit on selitetty käyttöohjeessa.

Miten hitsauslaitteen ohjelmisto päivitetään?

Suosittelemme ottamaan yhteyttä lähimpään Kempin valtuuttamaan huoltokorjaamoon.

Mitä verkkosulakkeen kokoa ja tyyppiä suositellaan?

Suositeltu malli ja koko löytyvät käyttöohjeen loppuosassa olevista teknisistä tiedoista.

Mitkä ovat varaosien osanumerot ja hinnat?

Saat tietää varaosien ja kulutusosien numerot ja hinnat lähimmältä Kempin edustajalta.

Missä on lähin huoltokorjaamo?

Löydät laite- ja huoltokorjaamot tästä kartasta.

Mistä löydän oikeat kulutusosat MIG/MAG-hitsauslaitteeseeni?

Kuinka pitkä takuu laitteellani on?

Tuotteillamme on jo kolmen vuoden maailmanlaajuinen Kemppi-takuu. Saat lisätietoja lähimmältä Kempin edustajalta.

Verkkovirta- ja generaattorikäyttö – mitä pitää tehdä?

Generaattorin tyypin ja tehon suhteen saattaa olla rajoituksia. Kolmivaiheisen laitteen häiriötön toiminta edellyttää myös riittävän suuritehoista generaattoria. Tehosuositus on yli 15 kVA.

Miten valitaan kaasujäähdytys tai nestejäähdytys?

Jäähdytyslaite aktivoidaan asetustoiminnon avulla.

Parametrin nimi: Nestejäähdytys päälle/pois
Näyttö: Coo
Arvot: On/Off

Parametrien muuttaminen
Jos painat 2T/4T (SETUP) -valintakytkintä hieman pitempään, laite siirtyy asetustilaan. Näytössä näkyy säädettävän parametrin juokseva numero (vilkkuu), sen lyhenne ja arvo. Valitse parametrin numero “SYNERGIC PRG” +- ja - -painikkeita tai “SETUP”-painiketta (joka muuttaa arvoa 10:n välein). Vaihda arvo ohjauspainikkeen avulla (joissain tapauksissa arvo löytyy synergiakäyrästä). Syn" ja käyrän arvo vilkkuvat vuorotellen näytön oikealla puolella. Aseta arvo kääntämällä painiketta vastapäivään.

Poistu asetuksista painamalla painiketta pitkään.

Onko sinulla kysymyksiä?

Sulje

Tekniset tiedot